• Imprimeix

Sol·licitud de documentació de l'expedient mèdic de l'ICAM

21476 - Sol·licitud de documentació de l'expedient mèdic de l'ICAM Departament de Salut salutweb

Informació continguda a l'expedient mèdic de l'Institut Català d'Avaluacions Mèdiques (ICAM) derivat de procediments competència de la Sub-direcció General d’Avaluacions Mèdiques.

Llegiu-ne més

Per emplenar correctament els formularis cal que els deseu, en format PDF, dins el vostre ordinador amb el nom que vulgueu i que els obriu amb una versió actualitzada del programari Adobe Reader (versió 9.1 o superior). En cas de dubte, consulteu les instruccions de configuració de l’Adobe Reader així com les de descàrrega de formularis PDF amb els diferents navegadors. Recordeu la carpeta on heu desat els fitxers.

En cas de dubte, consulteu les recomanacions de seguretat disponibles a Tràmits gencat o truqueu al servei d’atenció telefònica del 012.

Avís important en el cas de la tramitació en paper. El formulari conté automatismes que mostren o amaguen informació determinada en funció de les opcions que hi trieu i, per tant, si l’imprimiu en blanc per emplenar-lo a mà, no visualitzareu alguns dels camps obligatoris que cal emplenar. Cal que l’empleneu amb l’ordinador, deseu els canvis i l’imprimiu, posteriorment, per presentar-lo en paper.

Què necessiteu fer?

Data actualització 02.08.2018