• Imprimeix

Reclamació administrativa prèvia a la via judicial social en matèria d'incapacitats temporals

20219 - Reclamació administrativa prèvia a la via judicial social en matèria d'incapacitats temporals Departament de Salut salutweb

Quan un ciutadà/na no està d’acord amb l’emissió d’una alta/baixa mèdica o amb la denegació d’una nova baixa pel metge avaluador de l’Institut Català d’Avaluacions Mèdiques (ICAM) o pel metge d’atenció primària corresponent, la persona interessada pot presentar un escrit de reclamació administrativa prèvia a la via judicial social, adreçat a la Direcció General d’Ordenació Professional i Regulació Sanitària del Departament de Salut.

Llegiu-ne més

Per emplenar correctament els formularis cal que els deseu, en format PDF, dins del vostre ordinador amb el nom que vulgueu i els obriu amb una versió actualitzada del programari Adobe Reader (versió 9.1 o superior). En cas de dubte, consulteu les instruccions de configuració de l’Adobe Reader així com les de descàrrega de formularis PDF amb els diferents navegadors. Recordeu la carpeta on heu desat els fitxers.

En cas de dubte, consulteu les recomanacions de seguretat disponibles a Tràmits gencat o truqueu al servei d’atenció telefònica del 012.

Avís important en el cas de la tramitació en paper. El formulari conté automatismes que mostren o amaguen informació determinada en funció de les opcions que hi trieu i, per tant, si l’imprimiu en blanc per emplenar-lo a mà, no visualitzareu alguns dels camps obligatoris que cal emplenar. Cal que l’empleneu amb l’ordinador, deseu els canvis i l’imprimiu, posteriorment, per presentar-lo en paper.

Què necessiteu fer?

Data actualització 14.11.2017