• Imprimeix

Autorització de consultes de psicologia sanitària

Salut 11394 - Autorització de consultes de psicologia sanitària Departament de Salut salutweb

Les consultes de psicologia sanitària, sigui quin sigui el seu nivell, categoria o titular, per tal de posar-les en marxa  necessiten l’autorització administrativa corresponent. També requereix autorització qualsevol modificació significativa que s’hi realitzi. Es considera una modificació significativa que es modifiqui l’activitat per a la qual es disposa d’autorització, així com la persona titular de la consulta i la responsable sanitària. L’autorització és preceptiva per iniciar l’activitat, per traslladar-la i també en cas de tancament.

Llegiu-ne més

Per emplenar correctament els formularis cal que els deseu, en format PDF, dins el vostre ordinador amb el nom que vulgueu i els obriu amb una versió actualitzada del programari Adobe Reader (versió 9.1 o superior). En cas de dubte consulteu les instruccions de configuració de l'Adobe Reader així com les de descàrrega de formularis PDF amb els diferents navegadors

Recordeu la carpeta on heu desat els fitxers. En cas de dubte, consulteu les recomanacions de seguretat disponibles a Tràmits gencat o truqueu al servei d'atenció telefònica del 012.

Avís important en el cas de la tramitació en paper: el formulari conté automatismes que mostren o amaguen determinada informació en funció de les opcions que hi trieu i, per tant, no visualitzareu alguns dels camps obligatoris que cal emplenar. Cal que l'empleneu amb l'ordinador, deseu els canvis i l'imprimiu posteriorment per a la seva presentació en paper

A empreses i professionals que són titulars d’una consulta professional de psicologia sanitària, és a dir, que no disposen de l’especialitat en psicologia clínica o que no han cursat el màster de psicologia general sanitària.

Què necessiteu fer?

Data actualització 04.12.2017