• Imprimeix

Obtenció de documents o préstec interbibliotecari

El Servei d'Obtenció de Documents (SOD) o Préstec Interbibliotecari té com a finalitat:

  • Facilitar als usuaris de la Biblioteca la còpia o el préstec de documents que no formen part del fons bibliogràfic de la Biblioteca del Departament de Salut, per exemple: articles de revista, capítols de llibres, llibres dels fons d'altres biblioteques, etc.
  • Permetre que biblioteques d'altres centres puguin disposar del fons de la Biblioteca.
  • Tot el personal en actiu del Departament de Salut (DS) i del CatSalut per demanar documents que no formen part del fons de la Biblioteca.
  • Les biblioteques d'altres centres que vulguin tenir accés al fons de la Biblioteca.

Les biblioteques que vulguin sol·licitar documents disponibles a la Biblioteca ho poden fer dirigit la seva petició per correu electrònic a l’adreça: sod.salut@gencat.cat.


Des del formulari d’alta de l’aplicació disponible a l’apartat de la Biblioteca a la intranet del Departament.Al taulell d'informació de la Biblioteca de 8 a 15 h.
(excepte dilluns, de 10 a 15 h.)


Trucant al telèfon 932 272 939

Per correu electrònic a la bústia de la Biblioteca: sod.salut@gencat.cat.
GTbib-SOD
Taulell
Telèfon
Correu electrònic

Quan la Biblioteca presta els seus documents a un altre centre s'utilitzarà, sempre que sigui possible, el compte compensat entre les dues institucions.

Aquest servei està sotmès a la Llei de Propietat Intel·lectual  vigent i és responsabilitat de l'usuari complir amb el que marca la llei.

Els documents sol·licitats a través d'aquest servei es poden utilitzar únicament per a ús privat, docent o d'investigació.