Maria Sardà Raventós, nova directora general d'Ordenació i Regulació Sanitària del Departament de Salut

Torna
Dimarts, 08 de gener de 2019
_

_

És infermera, especialista en infermeria geriàtrica. Diplomada en Infermeria per l’Escola Universitària d’Infermeria Osona, també té un màster en Envelliment Actiu i Satisfactori per la Universitat de Vic.
 
En l’àmbit professional, ha treballat des de 1986 a la Clínica del Carme de Vilafranca del Penedès, convertida al 2002 en Consorci Sociosanitari de Vilafranca del Penedès, primer com a auxiliar d’infermeria i a partir de 1994 com a Infermera.
 
En l’àmbit de la recerca, al 2015 va obtenir el Premi a la Recerca Científica Mèdica a la Comarca de l’Alt Penedès, atorgat per la filial penedesenca del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona (COMB). El novembre passat va ser finalista al II Congreso Internacional y IV Nacional de Enfermería y Salud.
 
En l’àmbit de la formació, ha col·laborat amb la Facultat de Ciències de la Salut de Blanquerna-Universitat Ramon Llull i amb la Facultat d’Infermeria de la Universitat Rovira i Virgili com a tutora d’alumnes en pràctiques.
 
Va formar part de la Junta de Govern del Col·legi Oficial d'Infermeres i Infermers de Barcelona (COIB), i recentment ha estat vinculada a la seva vocalia de Geriatria.

Més informació