El CatSalut nomena Divina Farreny com a gerent de la Regió Sanitària Lleida i de la Regió Sanitària Alt Pirineu i Aran

Torna
Divendres, 21 de setembre de 2018
Divina Farreny, nova gerent de la Regió Sanitària Lleida i de la Regió Sanitària Alt Pirineu i Aran

Divina Farreny, nova gerent de la Regió Sanitària Lleida i de la Regió Sanitària Alt Pirineu i Aran

Divina Farreny i Justribó, nascuda a Lleida al 1975, ha estat nomenada nova gerent de la Regió Sanitària Lleida i de la Regió Sanitària Alt Pirineu i Aran en substitució de Jordi Cortada.
 
Farreny és infermera per la Universitat de Lleida (UdL), és llicenciada en Ciències de l’Activitat Física i l’esport a l’Institut Nacional d’Educació Física de Lleida (INEFC) i Màster en Hisenda autonòmica i local (UdL).
 
Ha exercit com a infermera principalment a la Residència Llar de Sant Josep de Lleida, així com a l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida, a l’Hospital Santa Maria i a l’atenció primària de Lleida Rural Sud i, fins al moment  ha estat coordinant la Secció de Salut Pública de la Diputació de Lleida.
 
La nova gerent també ha estat participant, des del 2006, en l’àmbit de l’activitat física i la salut  i des del 2008 al 2018 ha estat professora associada de la Facultat d’Infermeria i Fisioteràpia de la Universitat de Lleida.
 
Amb aquest ja són quatre els relleus que han tingut lloc en les darreres setmanes al Servei Català de la Salut (CatSalut), que està configurant el nou equip directiu territorial. D’aquesta manera, es vol continuar avançant en el reforç de l’acció territorial del CatSalut, que garanteixi l’efectivitat en la implementació de les polítiques de salut, atenent a la diversitat i les necessitats dels diferents territoris.