El CatSalut nomena nous gerents territorials a les regions sanitàries de Camp de Tarragona, Terres de l'Ebre i Catalunya Central

Torna
Dilluns, 10 de setembre de 2018
El Servei Català de la Salut (CatSalut) està configurant el nou equip directiu territorial amb el relleu a les gerències a tres regions sanitàries: Camp de Tarragona, Terres de l’Ebre i Catalunya Central. D’aquesta manera, es vol continuar avançant en el reforç de l’acció territorial del CatSalut, que garanteixi l’efectivitat en la implementació de les polítiques de salut, atenent a la diversitat i les necessitats dels diferents territoris.
 
Ramon Descarrega és des d’avui, 10 de setembre, nou gerent de la Regió Sanitària Camp de Tarragona. Descarrega és Llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona; és especialista en medicina familiar i comunitària. Ha estat metge de capçalera a Reus, a Mont-roig del Camp i a Vilaverd. També ha estat director d’equip d’atenció primària al Reus 3 i gerent d’Atenció Primària Alt Camp SLP, EBA Alcover. Descarrega també és professor associat de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut de la Universitat Rovira i Virgili (URV) i ha col·laborat amb l’Institut d’Estudis de la Salut.
 
D’altra banda, la regió sanitària de Terres de l’Ebre també té nova gerent des del passat 17 de juliol. Es tracta de M. del Mar Lleixà, infermera i psicòloga, que ha realitzat diferents postgraus i màsters de l’àmbit de la salut. Alhora, Lleixà és professora associada al Departament d’Infermeria de la Universitat Rovira i Virgili (URV). Fins ara era directora territorial d'Infermeria de l'Institut Català de la Salut a les Terres de l'Ebre.
 
Pel que fa a la Regió Sanitària de Catalunya Central, la nova gerent és Núria Puig i Roses, nomenada el passat 1 de juliol. Puig és Llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona i Diplomada en gestió hospitalària per ESADE, entre altra formació acadèmica. La seva trajectòria professional en el CatSalut va començar al 1995. D'ençà fins a l'actualitat ha estat directora de diferents sectors sanitaris.