L'espai La Meva Salut ja està disponible en totes les llengües oficials a Catalunya: català, castellà i occità aranès

Torna
Dijous, 12 de juliol de 2018
  • Prop de 28.000 usuaris de les Regions Sanitàries de Lleida i l’Alt Pirineu i Aran disposen de les contrasenyes per accedir-hi
La Meva Salut

La Meva Salut

Des d’aquest mes de juliol, l’espai La Meva Salut (LMS) del Departament de Salut ja està disponible en totes les llengües oficials a Catalunya: català, castellà i occità aranès. La Meva Salut és un espai digital personal, de consulta i de relació, que permet a la ciutadania disposar de la seva informació personal de salut i d'altres serveis en línia per fer tràmits, consultes i tenir cura de la seva salut.
 
A la Regió Sanitària de Lleida, 24.005 usuaris disposen de la contrasenya per accedir-hi, el 8,18% de la població atesa a Atenció Primària; mentre que a la Regió Sanitària Alt Pirineu i Aran, són 3.979 els usuaris amb accés a LMS, el 7,35% de la població atesa a Atenció Primària.
 
LMS conté la informació generada per l'atenció sanitària prestada en tots els centres assistencials públics del territori. La iniciativa va néixer com a prova pilot el mes d’octubre de 2014 i es va implementar el 2015 a tots els Equips d’Atenció Primària amb l'objectiu d'afavorir la corresponsabilitat i participació de les persones en la prevenció i cura de la seva salut, i per convertir-se en una eina per a la interacció en línia del ciutadà, en qualsevol moment i des de qualsevol dispositiu, amb el Departament de Salut, els seus organismes i les entitats proveïdores (hospitals, centres d'atenció primària, etc.).
 
Per accedir a la LMS, cal el codi d'identificació personal (CIP) de la targeta sanitària individual (TSI) i un certificat digital o una contrasenya. La contrasenya es pot demanar presencialment al CAP. La persona titular de la targeta sanitària individual, que sigui major d'edat i que tingui certificat digital o que hagi sol·licitat la contrasenya al seu centre d'atenció primària (CAP) pot accedir a la pàgina web http://lamevasalut.gencat.cat.
 
11 de juliol de 2018

Més informació