seguiment embaras

Inscripció a l'acte de presentació del protocol de seguiment de l'embaràs a Catalunya

La Jornada té com a objectiu presentar la tercera edició revisada del document Protocol de seguiment de l’embaràs a Catalunya i les noves recomanacions que s’hi inclouen.

En aquest document s’actualitzen les pautes preventives i de promoció de la salut que els professionals sanitaris realitzen durant el seguiment de l’embaràs normal orientades a detectar els riscos específics que es puguin presentar tant per a la mare com per al fetus. Aquestes intervencions s’han incorporat d’acord amb els últims coneixements científics, els avenços tècnics i les millores del sistema sanitari. En l’elaboració d’aquest Protocol, hi han participat més de 150 professionals sanitaris i experts per aportar la seva experiència professional des de diferents àrees de coneixement, la qual cosa li confereix un valor especial quant a l’aplicabilitat i l’orientació multiprofessional.

 

Programa de la jornada

Els camps marcats amb * són obligatoris.


D'acord amb l'article 5 de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades personals seran recollides, incorporades i tractades en un fitxer automatitzat anomenat Trameses d'informació i inscripcions del Gencat, la finalitat del qual és trametre la publicació que el ciutadà ha requerit. L'òrgan responsable del fitxer és la Direcció General d'Atenció Ciutadana i Difusió i l'adreça on la persona interessada pot exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició és Via Laietana, 14, 3r, 08003 Barcelona.