enquesta

I Jornada: Una mirada transversal a l’Avaluació Mèdica. Reptes de futur

 

Dia: 30 de novembre de 2018

Lloc: Espai BITAL (c/José Agustín Goytisolo, 22-28, l'Hospitalet del Llobregat)

La Sub-direcció general d’ Avaluacions Mèdiques, que pertany a la Direcció general d’Ordenació Professional i Regulació Sanitària organitza la 1ª Jornada: UNA MIRADA TRANSVERSAL A L’AVALUACIÓ MEDICA. REPTES DE FUTUR. La sub-direcció general te com a missió garantir  l’ús correcte de les prestacions públiques i gestionar-ho amb equitat i responsabilitat. 

La Jornada va dirigida als professionals de l’atenció primària ,metges del treball, metges inspectors,  gestors de prestacions, juristes i sanitaris en general , i  posarà de relleu la importància de la coordinació d’un equip interdisciplinari, amb la base a l'Atenció Primària com eix vertebrador de les prestacions. 

Ens agradaria que sigui  un espai de trobada on els diferents professionals de tots els àmbits d’actuacions, implicats en l’avaluació mèdica de les capacitats laborals dels treballadors, comparteixin coneixement, experiències i novetats. La missió és aprofundir en el coneixement en matèria de l’ Avaluació Mèdica.

Els diferents ponents  integrats en diferents col·lectius i de procedència diversa dintre del sistema de salut , tractaran aspectes de coordinació  per la millora en la gestió, el suport i la visió d’ expertesa dels metges inspectors, es parlarà de les responsabilitats compartides en l’atorgament i ús de les prestacions, les actuacions sanitàries , la responsabilitat patrimonial en la praxi mèdica i les possibles conseqüències de les nostres accions a nivell jurisdiccional. 

L’estratègia de salut actual posa la mirada en els professionals  i el seu apoderament com a peces claus del sistema de  de Salut  a la Comunitat. Les eines tecnològiques han de facilitar l’accessibilitat i la proximitat en la informació i ajudar-nos a minimitzar la presa de decisions.

Hores lectives: 5 hores

Horari: de 9,00 a 14.00 hores 

Accés al lloc per google maps

Persones de contacte de la jornada :

Antoni Mestres Benet : antoni.mestres@gencat.cat tel. 935119424

Lucia Manchado Safont: lmanchado@gencat.cat tel: 935119421

 

Els camps marcats amb * són obligatoris.


Informació bàsica de protecció de dades personals 

Informació bàsica sobre protecció de dades Identificació del tractament: "Trameses d'informació i inscripcions del Departament de Salut"
Responsable del tractament: Secretaria General. Departament de Salut. Travessera de les Corts, 131-159, 08028 Barcelona. 
Finalitat: gestionar la relació institucional del Departament de Salut derivada de la tramesa d’informació i publicacions, convocatòries d’actes i altres activitats, col·laboracions i ponències, subscripcions, i altres tipus de comunicacions derivades d’actuacions pròpies del Departament.
Legitimació: consentiment de la persona interessada. La persona interessada pot retirar el consentiment en qualsevol moment.
Destinataris: es preveuen comunicacions de dades als departaments de la Generalitat i entitats vinculades que en depenen, d'acord amb les seves competències, per a la gestió dels diferents serveis públics i a institucions i organismes de caràcter oficial i a administracions públiques. Les dades també es comunicaran als encarregats de tractament que actuïn per compte del responsable del tractament. 
Drets de les persones interessades: podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament, dret a l’oblit, dret a la portabilitat de les dades i sol·licitud de limitació, presentant un escrit adreçat a la Secretaria General (Departament de Salut. Travessera de les Corts, 131-159, 08028 Barcelona) o mitjançant la petició genèrica disponible a la pàgina web del Departament de Salut. Heu d’indicar clarament a la vostra sol·licitud quin o quins drets exerciu. 
Informació addicional: si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.  Informació addicional: si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.