• Imprimeix

Dades d'utilització dels serveis sanitaris en èpoques hivernals

En les èpoques hivernals la utilització dels serveis sanitaris és més elevada i és quan és més important utilitzar bé els recursos que tenim disponibles. Des d'aquesta pàgina podreu conèixer les dades setmana a setmana. 

Les visites al centres d’atenció primària són les visites realitzades en el centre i en el domicili que fan referència a temes de salut, i han estat ateses per professionals de medicina i d’infermeria. Durant les setmanes que hi ha epidèmia de grip el nombre de visites augmenta en tots els centres d’atenció primària i els hospitals.

 

Els serveis d’atenció continuada estan ubicats majoritàriament en els CAP i donen atenció amb un horari més ampli que el vostre metge o metgessa i infermera de família.

El Pla Integral d'Urgències de Catalunya permet realitzar el seguiment dels indicadors de l'activitat realitzada pels serveis d'urgències dels hospitals de la xarxa sanitària pública, incloent els serveis d'urgènciens dels hospitals infantils (Hospital Maternoinfantil de la Vall d'Hebron i Hospital Sant Joan de Déu d'Esplugues de Llobregat), i de la seva tendència a Catalunya, comparant la setmana actual amb la setmana de referència, que és la mitjana de les quatre setmanes del mes de novembre.

 

El Pla Integral d'Urgències de Catalunya permet realitzar el seguiment dels indicadors de l'activitat realitzada pel 061 CatSalut Respon i de la seva tendència a Catalunya, comparant la setmana actual amb la setmana de referència, que és la mitjana de les quatre setmanes del mes de novembre.

Aquest servei dona resposta a totes les demandes de salut, ja es tracti d’una emergència mèdica, un problema de salut o un tràmit administratiu del CatSalut.