• Imprimeix

Comunicat en relació al tancament del servei de rehabilitació de Barceloneta i Vila Olímpica

15/03/2018 11:03

PAMEM (Institut de Prestacions d’Assistència Mèdica al Personal Municipal) és una entitat pública amb majoria de l’Ajuntament de Barcelona, en la que participa en minoria la Generalitat de Catalunya. L’entitat gestiona 4 equips d'atenció primària (1A Barceloneta, 10A Vila Olímpica, 6C Lesseps i 6E la Salut)  i la rehabilitació ambulatòria i domiciliària de les Àrees Bàsiques de Salut Barceloneta i Vila Olímpica.

PAMEM ha prestat la rehabilitació a través de l'empresa Rehabilitació i Electromiografia SL. Es tracta d’una prestació gestionada per PAMEM, en què el Servei Català de la Salut (CatSalut) no té cap relació directa amb l’empresa.

Davant la notícia del tancament d’aquests serveis de rehabilitació, l’empresa Rehabilitació i Electromiografia SL no ha comunicat administrativament a PAMEM el cessament de la seva activitat.

El CatSalut estudiarà la incidència i conseqüències administratives que aquest fet pot suposar, i en tot moment, garantirà, mitjançant empreses públiques de la ciutat, la prestació dels serveis de rehabilitació a tots els ciutadans de les ABS Barceloneta i Vila Olímpica.