• Imprimeix

Procés d'elaboració

L’Estratègia nacional d’atenció primària de Catalunya culmina un intens procés participatiu en què s’ha comptat amb la col·laboració del coneixement expert i les recomanacions de gairebé 500 persones, entre professionals assistencials, pacients, societats científiques i altres actors del sistema sanitari, en un procés que ha durat un any.

Entre els mesos d’abril i setembre de 2016 s’ha elaborat un document de recomanacions aportades per més d’un centenar de persones, entre professionals assistencials, pacients, societats científiques i altres actors dels sistema sanitari.

Document: Recomanacions per a la millora de l’atenció primària de salut a Catalunya   

El document de bases precisa les línies estratègiques que assumeix el Departament de Salut. Aquestes línies constitueixen la base de l’estratègia i cadascuna inclou àmbits de treball que es desenvoluparan en l’elaboració. A partir dels deu blocs de recomanacions presentats, es defineixen 24 línies estratègiques amb els seus àmbits, ordenades en tres grans eixos: comunitat, professionals i eines

Aquest document va ser presentat el mes de novembre de 2016.

 

f2

El conseller de Salut, Antoni Comín, va presentar el 22 de maig de 2017  la nova Estratègia nacional d’atenció primària i salut comunitària (ENAPISC), en un acte obert a més de mig miler de professionals de l’atenció primària del país.

Documentació: Resum i actuacions prioritzades (Maig 2017) 

f3
Data d'actualització:  10.07.2017